Από υπερβολική δόση ναρκωτικών ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ; Καταθέτει ο σύντροφός του

Το σενάριο ο Τζορτζ Μάικλ να πέθανε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών εξετάζει τώρα η βρετανική αστυνομία.

Σύμφωνα με τη Daily Mirror, οι Βρετανοί αστυνομικοί έχουν καλέσει τον σύντροφο του Τζορτζ Μάικλ Φαντί Φαγιάζ προκειμένου να καταθέσει τα όσα γνωρίζει για τις τελευταίες ώρες του τραγουδιστή.

Την έρευνα σύμφωνα με τη Sun έχει αναλάβει το εγκληματολογικό τμήμα της περιοχής όπου βρέθηκε νεκρός ο Τζορτζ Μάικλ.

Επίσημα ο τραγουδιστής πέθανε ανήμερα τα Χριστούγεννα από καρδιακή ανακοπή, στο σπίτι του. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει κάτι ύποπτο με το θάνατό του. Η νεκροψία που έγινε την περασμένη εβδομάδα δεν έδωσε σαφή συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μάικλ ενώ θεωρείται οι περισσότερο διαφωτιστικές θα είναι οι τοξικολογικές εξετάσεις τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αίσθηση είχε προκαλέσει η δήλωση, πριν λίγες ημέρες, του συντρόφου του Τζορτζ Μάικλ, ότι δεν τον είχε δει τον τραγουδιστή από το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, καθώς κοιμήθηκε στο αμάξι του, καθώς και ότι έγιναν κάποια tweets από το λογαριασμό του με τα οποία έλεγε ότι ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε. Βέβαια, μετά από λίγο τα εν λόγω tweets διεγράφησαν και ο Φαγιάζ ισχυρίστηκε ότι είχε πέσει θύμα χάκερς. Φωτογραφίες Associated Press

Ο Τζορτζ Μάικλ με τον σύντροφό του Φαντί Φαγιάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζορτζ Μάικλ Ναρκωτικά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ