Το παρ' ολίγον τετ α τετ Χρυσόγονου Τσίπρα σε ουζερί, μετά τις «πολεμικές» δηλώσεις [εικόνες] - iefimerida.gr

Το παρ' ολίγον τετ α τετ Χρυσόγονου Τσίπρα σε ουζερί, μετά τις «πολεμικές» δηλώσεις [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αλέξη Τσίπρα θα βρισκόταν παρ’ ολίγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

Η συνάντηση θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον μετά τον καβγά που ξέσπασε από το πρωί της Πέμπτης μεταξύ του ευρωβουλευτή και του Μεγάρου Μαξίμου, όταν ο πρώτος μιλώντας στον ΣΚΑΪ άφησε αιχμές κατά του κ. Τσίπρα λέγοντας ότι «δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από το Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ (…) Ούτε κατ’ ίδιαν τον έχω δει (…) Προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου».

Οι δηλώσεις ενόχλησαν τον κ. Τσίπρα ο οποίος απάντησε μέσω κύκλων του με το σκωπτικό: «Ο πρωθυπουργός δεν επιλέγει τους συνομιλητές του από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών».

Σύμφωνα λοιπόν με το voria.gr, οι δύο άντρες παρ’ολίγο να βρισκόντουσαν στο ουζερί «Αγορά» όπου γευμάτισε χθες το μεσημέρι ο πρωθυπουργός με κυβερνητικά, κοινοβουλευτικά και κομματικά στελέχη.

Το παρ' ολίγον τετ α τετ Χρυσόγονου Τσίπρα σε ουζερί, μετά τις «πολεμικές» δηλώσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν ήταν καλεσμένος στο γεύμα με τον Πρωθυπουργό, είχε προσκληθεί σε φιλικό τραπέζι το οποίο διοργάνωνε στο ίδιο μαγαζί ο αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ Γιάννης Παπαϊωάννου ο οποίος ήταν παλιότερα συνεργάτης του γραφείου του.

Ο κ. Χρυσόγονος πληροφορήθηκε εκεί ότι επίκειται η άφιξη του πρωθυπουργού. Έμεινε για λίγα λεπτά και αποχώρησε εσπευσμένα περίπου δέκα λεπτά πριν από την άφιξη του κ. Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στην «Αγορά» γύρω στις 3, συνοδευόμενος από την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου. Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε αρκετούς από τους θαμώνες όπως και τους δημοσιογράφους και εν συνεχεία πήγε στο τραπέζι όπου είχαν ήδη καθίσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το παρ' ολίγον τετ α τετ Χρυσόγονου Τσίπρα σε ουζερί, μετά τις «πολεμικές» δηλώσεις [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Εκεί ήταν ο υπουργός Βερναρδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Φάμελλος, ο υφυπουργός Πιτσιόρλας, οι βουλευτές Παρασκευόπουλος, Μπόλαρης, Μηταφίδης, Τριανταφυλλίδης, οι κρατικοί αξιωματούχοι Αντωνούδης, Καλφακάκου, Πλωμαρίτης, Μέλιος, Τζίκας και στελέχη των δύο Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: voria.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ