Η απάντηση της Κωνσταντοπούλου στις αποχωρήσεις από την Πλεύση Ελευθερίας - iefimerida.gr

Η απάντηση της Κωνσταντοπούλου στις αποχωρήσεις από την Πλεύση Ελευθερίας

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απάντησή της στις καταγγελίες για αποχωρήσεις στελεχών της Νεολαίας της Πλεύσης Ελευθερίας έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

H κ. Κωνσταντοπούλου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook έγραψε -μεταξύ άλλων- ότι «ο κόσμος έχει καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει. Για την ιστορία, θα υπάρξει και η πλήρης καταγραφή. Για να το τελειώσουμε».

Αναλυτικά έγραψε:

«Στις 30/12/16 έγινε μία καταγγελία. Μια πρώτη καταγγελία από τον Διαμαντή, επώνυμα, θαρραλέα και ονομαστικά. Ανέφερε προσπάθεια εξαγοράς προσώπων και πτυχές της επίθεσης που δέχεται υπόγεια και δημόσια η Πλεύση Ελευθερίας και εγώ προσωπικά, εδώ και μήνες.

Ακολούθησε η θλιβερή ανάρτηση ενός νέου ανθρώπου που αποδέχθηκε να προσφερθεί ως βορά, ως αναλώσιμο πυρομαχικό. Σε αυτό που καταγγείλαμε. Σε αυτό που ξεκινήσαμε.

Ο κόσμος έχει καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει. Για την ιστορία, θα υπάρξει και η πλήρης καταγραφή. Για να το τελειώσουμε».

Στο τέλος της ανάρτησης της Ζωής Κωνσταντοπούλου υπάρχει ένα link που παραπέμπει στο post του Διαμαντή Καραναστάση.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ