Πέθανε εστιάτορας που συμμετείχε στο ριάλιτι «Εφιάλτης στην κουζίνα» - iefimerida.gr

Πέθανε εστιάτορας που συμμετείχε στο ριάλιτι «Εφιάλτης στην κουζίνα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Jean-Michel Rétif, ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Στη γωνιά του τζακιού», στην περιοχή Μοζέλ της Γαλλίας βρέθηκε νεκρός στο κατάστημά του, την περασμένη Δευτέρα.

Τον Φεβρουάριο του 2016 είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι «Εφιάλτης στην κουζίνα», η οποία προβλήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, προσπαθώντας να αναβαθμίσει το εστιατόριό του.
Ηδη έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του θανάτου. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι αυτοκτόνησε αφού βρήκαν ένα γράμμα δίπλα στη σορό του, που κείτονταν στο πίσω μέρος του καταστήματος.
Ο εστιάτορας είχε εκμυστηρευτεί το πρόβλημά του στον σεφ Philippe Etchebest που κάνει το ριάλιτι και του είχε ζητήσει συμβουλές γιατί έχανε την πελατεία του. Η εκπομπή ήταν αρκετά βίαιη, όπως συνηθίζεται, αλλά τελικά ο εστιάτορας είχε ακολουθήσει την συμβουλή του να μαγειρεύει στα ξύλα και είχε δηλώσει ότι οι δουλειές του πήγαιναν καλύτερα.
«Με ρωτάνε συχνά γιατί κάλεσα τον Philippe Etchebest. Χωρίς αυτόν, είναι απλό, το εστιατόριο θα είχε κλείσει. Πήραμε ένα χαστούκι, κάναμε αυτοκριτική και αυτό μας έδωσε μια δεύτερη ανάσα», είχε πει ο εστιάτορας, μετά το ριάλιτι.
Το κανάλι Μ6 πλήρωσε όλα τα καινούρια σκεύη, τα έργα ανακαίνισης στο εστιατόριο και τα έπιπλα. Από τον περασμένο Μάρτιο η δουλειά αυξήθηκε κατά 30%.
Μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος του εστιάτορα, η σελίδα του στο Facebook γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης για την οικογένειά του.

Αριστερά ο διάσημος σεφ και δεξιά ο εστιάτορας:

Πέθανε εστιάτορας που συμμετείχε στο ριάλιτι «Εφιάλτης στην κουζίνα» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ