Ο πρώτος οίκος ευγηρίας για γκέι, λεσβίες και τρανσέξουαλ - iefimerida.gr

Ο πρώτος οίκος ευγηρίας για γκέι, λεσβίες και τρανσέξουαλ

οίκος ευγηρίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Ισπανοί το 2014 θα κατασκευάσουν τον πρώτο οίκο ευγηρίας για ομοφυλόφιλους και τρανσέξουαλ σε ένα πολυτελές συγκρότημα σπιτιών, ιατρείων, καταστημάτων και εστιατορίων, που θα στηθεί κοντά στην Μαδρίτη.

Το συγκρότημα θα διαθέτει 120 σπίτια που θα μπορούν να φιλοξενήσουν 230 άτομα, ενώ παράλληλα θα υπάρχουν και ειδικοί χώροι για την περίθαλψη ατόμων που είναι φορείς του AIDS.

Την είδηση δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Guardian που τονίζει πως αυτός θα είναι ο πρώτος οίκος ευγηρίας για γκέι, λεσβίες και τρανσέξουαλ στην Ευρώπη.

Το άρθρο τονίζει πως είναι απαραίτητο να στηθεί ένας τέτοιος οίκος ευγηρίας γιατί οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι όταν μπαίνουν σε κανονικούς οίκους ευγηρίας αναγκάζονται να κρύψουν ξανά την σεξουαλικότητά τους, καθώς η ομοφυλοφιλία θεωρείται ταμπού ειδικά για την τρίτη ηλικία.

Μπορείτε να διαβάσετε όλο το άρθρο εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ