Οι Κινέζοι... τρελάθηκαν: Προσφέρουν στον Ομπαμεγιάνγκ 800.000 ευρώ την εβδομάδα - iefimerida.gr

Οι Κινέζοι... τρελάθηκαν: Προσφέρουν στον Ομπαμεγιάνγκ 800.000 ευρώ την εβδομάδα

Φωτογραφία: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H μεταγραφή του Κάρλος Τέβεζ έσπασε τα... ρεκόρ.

Πήρε από την κινέζικη Σανγκάη Σενχούα το αστρνομικό ποσό των 38 εκατ.ευρώ ετησίως (2 ευρώ το δευτερόλεπτο!). Ομως δεν αποκλείεται αυτό το ρεκόρ σύντομα να αποτελέσει... παρελθόν, καθώς η Σανγκάη Σιπγκ δίνει 41 εκατ.ευρώ στον 27χρονο Γκαμπονέζο Πιέρ Ερίκ Ομπαμεγιάνγκ! Συγκεκριμένα, δίνει 150 εκατ.ευρώ στην Ντόρτμουντ και 800.000 ευρώ την εβδομάδα στον παίκτη.

Η Σανγκάη Σιπγκ απέκτησε πριν από λίγες ημέρες και τον Βραζιλιάνο Όσκαρ από την Τσέλσι, καταβάλλοντας 25 εκατ. ετησίως στον παίκτη και 61 εκατ. ευρώ στον αγγλικό σύλλογο. Ποσό μεταγραφής που αποτελεί ρεκόρ για το κινεζικό ποδόσφαιρο και το οποίο θέλει τώρα να καταρρίψει η ίδια η Σανγκάη Σιπγκ με τα 150 εκατ. για τον Ομπαμεγιάνγκ.

Η Σανγκάη Σιπγκ έχει επίσης και τον Βραζιάνο Χουλκ για τον οποίο έδωσε 55 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει από τη Ζενίτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ομπαμεγιανγκ Κίνα πρόταση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ