Μαρίν Λεπέν: Η νίκη του Τραμπ επί της Ford δείχνει ότι ο προστατευτισμός δουλεύει - iefimerida.gr

Μαρίν Λεπέν: Η νίκη του Τραμπ επί της Ford δείχνει ότι ο προστατευτισμός δουλεύει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, η Μαρίν Λεπέν συνεχάρη τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ που ανάγκασε, με απειλές, την αυτοκινητοβιομηχανία Ford να μην κατασκευάσει εργοστάσιο στο Μεξικό.


«Αυτό είναι μια απόδειξη θέλησης στην πολιτική», δήλωσε η ακροδεξιά ηγέτης του γαλλικού Εθνικού Μετώπου, υποψήφια πρόεδρος της γαλλικής δημοκρατίας στις εκλογές Απριλίου 2017.
Αυτή η κίνηση δείχνει ότι ο προστατευτισμός δουλεύει, πρόσθεσε η Μαρίν Λεπέν, και υποσχέθηκε ότι με αυτόν τον τρόπο θα κινηθεί και η ίδια αν κερδίσει τις προεδρικές στη Γαλλία.
Πράγματι, ο Τραμπ απείλησε την βιομηχανία Ford που σκόπευε να κατασκευάσει εργοστάσιο στο Μεξικό και την ανάγκασε να το ακυρώσει.
Ο Τραμπ απείλησε και έναν άλλο γίγαντα της βιομηχανίας, την General Motors, ότι αν μεταφέρει τις κατασκευές της στο Μεξικό θα της επιβάλλει «βαρείς τελωνειακούς φόρους».

Μαρίν Λεπέν: Η νίκη του Τραμπ επί της Ford δείχνει ότι ο προστατευτισμός δουλεύει  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λεπέν Τραμπ προστατευτισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ