Ετοιμος να σπάσει κάθε ρεκόρ ο Ανδρέας Σάμαρης – 20 εκατ. ευρώ δίνει η Ζενίτ - iefimerida.gr

Ετοιμος να σπάσει κάθε ρεκόρ ο Ανδρέας Σάμαρης – 20 εκατ. ευρώ δίνει η Ζενίτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μετακίνηση του Βίτσελ στην Κίνα, άνοιξε πάλι την πόρτα των συζητήσεων ανάμεσα σε Ζενίτ και Μπενφίκα για την μετακίνηση του Ανδρέα Σάμαρη στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Ο Βίτσελ αποτελεί παρελθόν από την Ζενίτ, η οποία ένα χρόνο πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Βέλγου, κατάφερε να κάνει το καλύτερο deal.

Ωστόσο το κενό που αφήνει ο Βέλγος αμυντικός μέσος είναι μεγάλο και οι δοικούντες τον σύλλογο αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση.

Στο προσκήνιο λοιπόν επέστρεψε το όνομα του Ανδρέα Σάμαρη. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη θέση Νο1 για τη Ζενίτ όσον αφορά τον διάδοχο του Βίτσελ. Εχει τα χαρακτηριστικά που αναζητούν στην ρωσική ομάδα και μάλιστα η τιμή του δεν φαίνεται να αποτελεί εμπόδιο.

Η ρήτρα του Σάμαρη αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ και δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί από τη Ζενίτ, μετατρέποντάς τον αν τελικά ολοκληρωθεί η μετακίνηση στον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα παίκτη, όλων των εποχών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ανδρέας Σάμαρης Μπενφίκα Ζενίτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ