Γερμανός πήγε να βγει από την μπροστινή πόρτα του σπιτιού του και βρέθηκε μπροστά σε έναν τοίχο! - iefimerida.gr

Γερμανός πήγε να βγει από την μπροστινή πόρτα του σπιτιού του και βρέθηκε μπροστά σε έναν τοίχο!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: PIXABAY
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην κωμόπολη Μάινχαουζεν, στην Έσση της Γερμανίας, πρέπει να έπαθε μεγάλο σοκ όταν άνοιξε την πόρτα και βρέθηκε μπροστά σε έναν τοίχο!

Άγνωστοι έχτισαν την είσοδο στη διάρκεια της νύχτας και ο ιδιοκτήτης χρειάστηκε να γκρεμίσει τον τοίχο προκειμένου να βγει έξω!

«Θα πρέπει να ένιωσε όπως οι Βερολινέζοι τον Αύγουστο του ‘61, όταν οι αρχές της Ανατολικής Γερμανίας ύψωσαν το τοίχος και έχτισαν τις εισόδους αρκετών σπιτιών κατά μήκος του, για να μη φεύγουν οι κάτοικοι στη Δυτική Γερμανία», σχολίασε οΊνγκμπερτ Ζαχαρίας, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας. «Δεν ξέρουμε αν είναι φάρσα, κάποιο στοίχημα ή κίνητρό τους ήταν η εκδίκηση. Αλλά θα πρέπει να ήταν αρκετοί οι δράστες. Μπορεί να έχτισαν τον τοίχο μέσα σε λίγα λεπτά.»

Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες. Όσο για τον ιδιοκτήτη; Μάλλον δεν θα γέλασε με το «αστείο», αφού οι δράστες προκάλεσαν ζημιές 500 ευρώ στην εξώπορτά του...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΪΝΧΑΟΥΖΕΝ Έσση Γερμανία τοίχος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ