Στα «χέρια» της εκρηκτικής Εύα Λονγκόρια οι Μέσι, Ρονάλντο, Γκριεζμάν [εικόνες] - iefimerida.gr

Στα «χέρια» της εκρηκτικής Εύα Λονγκόρια οι Μέσι, Ρονάλντο, Γκριεζμάν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Εύα Λονγκόρια επιλέχθηκε από την FIFA προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του Μάρκο Σρέιλ στις 9 Ιανουαρίου, στην απονομή του βραβείου του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο για τη χρονιά που πέρασε.

Η εκρηκτική ηθοποιός θα βρεθεί στην Ζυρίχη και θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια στην τελετή απονομής του βραβείου στον καλύτερο ποδοσφαιριστή του 2016.

Στα «χέρια» της εκρηκτικής Εύα Λονγκόρια οι Μέσι, Ρονάλντο, Γκριεζμάν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αντουάν Γκριεζμάν, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο διεκδικούν φέτος τον τίτλο, με τον Πορτογάλο να είναι το μεγάλο φαβορί αφού κατέκτησε πέρυσι το Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης και το EURO με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στα γήπεδα της Γαλλίας.

Στα «χέρια» της εκρηκτικής Εύα Λονγκόρια οι Μέσι, Ρονάλντο, Γκριεζμάν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η 41χρονη Λονγκόρια μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη επαφή με το ποδόσφαιρο ωστόσο η επιλογή της FIFA δεν προξένησε αρνητική εντύπωση σε κανέναν...Μάλιστα η ίδια ανέβασε και μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να γιορτάσει το γεγονός και δήλωσε ενθουσιασμένη.

Στα «χέρια» της εκρηκτικής Εύα Λονγκόρια οι Μέσι, Ρονάλντο, Γκριεζμάν [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ