«Αν το έχω κάνει εγώ, μου αξίζει η θανατική ποινή!», λέει ο 39χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου [βίντεο] - iefimerida.gr

«Αν το έχω κάνει εγώ, μου αξίζει η θανατική ποινή!», λέει ο 39χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα αναμένεται να παρευρεθεί νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης ο 39χρονος που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της παιδοψυχιάτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, ο 39χρονος στην απολογία του υποστήριξε εμμέσως πλην σαφώς την πράξη του: «Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πως το έκανα», σημείωσε , ενώ μεταξύ άλλων φέρεται να υποστήριξε: «Αν το έχω κάνει εγώ μου αξίζει η θανατική ποινή. Δεν επιτρέπεται να αφαιρείς μια ζωή, που δεν μπορείς να αντικαταστήσεις».

Να σημειωθεί, ότι όλοι βρίσκονται εν αναμονή της υπερασπιστικής γραμμής που πρόκειται να ακολουθήσει ο συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου, ο οποίος το Σάββατο μιλώντας στους δημοσιογράφους δεν θέλησε να επεκταθεί περαιτέρω για το πως αναμένεται να κινηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαμία δολοφονία ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ