Πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών: Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι χειρότερη από την περίοδο 2011-2012 - iefimerida.gr

Πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών: Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι χειρότερη από την περίοδο 2011-2012

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην εκτίμηση ότι η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία σήμερα είναι χειρότερη από την περίοδο 2011-2012 έκανε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη.

Η εκτίμησή της αυτή ήρθε ως σχόλιο στο δημοσίευμα του Guardian, αλλά και στην απάντηση που έδωσε η κυβέρνηση λέγοντας ότι η εικόνα που περιγράφει το ρεπορτάζ είναι παρελθόντων ετών.

Η κυρία Παγώνη, μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά, χαρακτήρισε υπερβολικό το δημοσίευμα, καθώς, όπως είπε, δεν ισχύει ότι όποιος μπαίνει σε δημόσιο νοσοκομείο πεθαίνει, αλλά υποστήριξε ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις στα δημόσια νοσοκομεία και υποχρηματοδότησή τους, τονίζοντας την αναγκαιότητα προσλήψεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που φτάνουν τις 30.000.

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών κατέληξε ότι 150 κρεβάτια εντατικής νοσηλείας δεν λειτουργούν λόγω έλλειψης προσωπικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ματίνα Παγώνη νοσοκομεία χειρότερη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ