Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν είναι πια άθεος - iefimerida.gr

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν είναι πια άθεος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξαναβρήκε την πίστη του. Αθεος στο παρελθόν -όπως έγραφε ο ίδιος στη σελίδα του-, ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, δεν είναι πια.

Σε ένα μήνυμα που πόσταρε στις 25 Δεκεμβρίου, όπως αποκαλύπτει το Quartz, ο επιχειρηματίας δηλώνει ότι «η θρησκεία είναι σημαντική». «Μεγάλωσα σαν Εβραίος και στη συνέχεια αναρωτήθηκα για την πίστη μου, για ένα διάστημα. Αλλά τώρα πιστεύω ότι η θρησκεία είναι σημαντική», απάντησε ο Ζούκερμπεργκ σε έναν από τους φαν του που του ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και Hanoukkah (Πρωτοχρονιά) στη σελίδα που έχει για τους φαν του.

Πριν από μερικούς μήνες, στα τέλη Αυγούστου 2016, το αφεντικό του Facebook συναντήθηκε στο Βατικανό με τον Πάπα Φραγκίσκο και συζήτησαν για τους τρόπους καταπολέμησης της φτώχειας. «Στον Ζούκερμπεργκ αρέσει η ιδέα να αποκτήσει μεγαλύτερη επιρροή στους καθολικούς διαφόρων περιοχών της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής», έγραφε εκείνη την εποχή το αμερικανικό περιοδικό The Atlantic, με αφορμή αυτή τη συνάντηση με τον Πάπα που τους είχε εκπλήξει όλους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρκ Ζούκερμπεργκ πίστη άθεος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ