Τι δήλωσε ο Αρτέμης Σώρρας για τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου από οπαδό του

Στη δομή του πολιτικού φορέα του ανά τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας αναφέρθηκε αρχικά ο Αρτέμης Σώρρας, εξηγώντας πως ο φερόμενος ως δολοφόνος της παιδοψυχιάτρου καθαιρέθηκε από το αξίωμα που είχε, μια εβδομάδα πριν τον φόνο της παιδοψυχιάτρου.

«Εκεί υπάρχει μια διαδικασία την οποία δεν τήρησε ο άνθρωπος αυτός, άρχισε να δίνει διαταγές με έπαρση. Μετά από μια διαμάχη με τα κεντρικά, μια εβδομάδα πριν από το φόνο τον διαγράψαμε από την Προεδρεία», είπε αρχικά ο κ. Σώρρας.

Στη συνέχεια τόνισε: Κατόπιν των ερευνών που κάναμε, ανακαλύψαμε ότι εκμεταλλευόταν τα μέλη μας, πουλώντας τους μαντζούνια και φυτά.

«Δηλώνω ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, δεν είναι μέλος μας πουθενά αυτή τη στιγμή», συμπλήρωσε.

Ο κ. Σώρρας ερωτήθηκε αν πιστεύει ότι «κάποιοι άλλοι έχουν κάνει τη δολοφονία», τονίζοντας ότι η άποψή του είναι πως ο φερόμενος ως δολοφόνος δεν είναι ο δράστης.

«Είναι ψεύτης, ιντριγκαδόρος, μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα ανά την Ελλάδα, αλλά δεν είναι δολοφόνος», επεσήμανε, τονίζοντας ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος ήταν πολλά χρόνια στο πλευρό του κινήματος, μέσω της Στοάς των Τρικάλων.

«Οι φίλοι και συνέλληνες που ο φερόμενος ως δράστης πήρε τηλέφωνο από το κινητό της δολοφονημένης, δήλωσαν το περιστατικό άμεσα στην ΕΛ.ΑΣ, όπως όφειλαν να κάνουν. Ήταν ήρεμος στο τηλέφωνο. Από εκεί κρίνω ότι δεν είναι δυνατόν να έχει δολοφονήσει την κοπέλα και να παίρνει τηλέφωνο από το τηλέφωνό της. Δεν είναι δυνατόν να έχει κάνει -σύμφωνα με την αστυνομία το έγκλημα στη 1:30 και στη συνέχεια να καλεί από το τηλέφωνό της», εξήγησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ