Formula 1: Φήμες για μυστική επίσκεψη Bottas στις εγκαταστάσεις της Mercedes - iefimerida.gr

Formula 1: Φήμες για μυστική επίσκεψη Bottas στις εγκαταστάσεις της Mercedes

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το σίριαλ της αντικατάστασης του Rosberg στο τιμόνι της Mercedes φαίνεται σιγά-σιγά να παίρνει ένα τέλος, ιδίως αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τον Valtteri Bottas να έχει επισκεφθεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα τα κεντρικά της ομάδας στο Brackley.

Φυσικά δεν περιμένει κανείς επιβεβαίωση ή διάψευση από επίσημη πηγή, ενώ λέγεται πως η συγκεκριμένη επίσκεψη έγινε αφενός για να ξεκινήσουν οι αρχικές προετοιμασίες για το νέο οδηγό, όπως π.χ. η κατασκευή του καθίσματός του, αλλά και για να γνωριστεί με την ομάδα των μηχανικών που θα είναι στο πλευρό του τη νέα σαιζόν.

Όπως δείχνουν τα πράγματα λοιπόν η Mercedes κατέληξε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στον αντικαταστάτη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Nico Rosberg και επειδή ο χρόνος πιέζει οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τις αμέσως επόμενες ημέρες. Πάντως το τελευταίο εμπόδιο για την μεταγραφή του Bottas που ήταν η ανάγκη της Williams να έχει έναν πρωτοκλασάτο οδηγό στα μονοθέσιά της δεν υφίσταται πλέον, καθώς εδώ και μέρες ο Massa ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμος να πάρει πίσω την απόφασή του για τη «συνταξιοδότησή» του και να επιστρέψει στα κόκπιτ της Φόρμουλα 1, προφανώς και πάλι στην Williams.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ bottas Formula 1 – F1 Mercedes
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ