Χριστοφιλοπούλου για δημοσίευμα Guardian: Ηταν θέμα χρόνου -Διασύρεται διεθνώς το ΕΣΥ - iefimerida.gr

Χριστοφιλοπούλου για δημοσίευμα Guardian: Ηταν θέμα χρόνου -Διασύρεται διεθνώς το ΕΣΥ

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη εξαπολύει η τομεάρχης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ευη Χριστοφιλοπούλου με αφορμή και το δημοσίευμα του Guardian.

«Ήταν θέμα χρόνου η ολοένα επιδεινούμενη κατάσταση στον τομέα της υγείας να περάσει τα σύνορα της χώρας και να γίνει αντικείμενο έρευνας και χλευασμού από τον ξένο Τύπο» τονίζει.

Η υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Υγείας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ήταν θέμα χρόνου η ολοένα επιδεινούμενη κατάσταση στον τομέα της υγείας να περάσει τα σύνορα της χώρας και να γίνει αντικείμενο έρευνας και χλευασμού από τον ξένο Τύπο.
Το δημοσίευμα της Guardian αναδεικνύει τα συστηματικώς καταγγελλόμενα από εμάς προβλήματα που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες, ασθενείς και μη, και διασύρει διεθνώς το Εθνικό Σύστημα Υγείας .
Για φέτος προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, παρά το περσινό φιάσκο, δεν έχουν γίνει!

Είμαστε ακάλυπτοι μήνα Ιανουάριο, εν μέσω έξαρσης της γρίπης!

Οι μόνιμες προσλήψεις που θα αντιμετώπιζαν οριστικά το πρόβλημα έχουν αντικατασταθεί, με τεχνάσματα,από επιχορηγούμενα ολιγόμηνα προγράμματα του ΟΑΕΔ.
Αντ’ αυτών, η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας αναλώνεται σε μεγαλοστομίες και τζάμπα μαγκιές.

Θυμίζουμε την κατάπτυστη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη για τα επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα: "…βγάζουν πολύωρα ρεπορτάζ ότι λείπει ένα σεντόνι από κάποια νοσοκομεία, που δεν λείπει πια, ή μια σύριγγα, που δεν λείπει πια...".
Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε ήδη να έχουν πάει σπίτι τους!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ