Νέες δόσεις και εκπτώσεις από τη ΔΕΗ -Μικρή παράταση για διακανονισμό - iefimerida.gr

Νέες δόσεις και εκπτώσεις από τη ΔΕΗ -Μικρή παράταση για διακανονισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τους διακανονισμούς ληξιπρόθεσμων οφειλών στη ΔΕΗ να έληγε την τελευταία ημέρα του 2016, όμως όλα δείχνουν μια μικρή παράταση.

Η ΔΕΗ ετοιμάζει νέα προγράμματα διακανονισμών των ληξιπρόθεσμων οφειλών ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και μειώσεις στα τιμολόγια για εκείνους που προκαταβάλλουν όλο το ποσό του ετήσιου λογαριασμού ρεύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει σε δημοσίευμά του το «Εθνος», υπάρχει μια σιωπηρή παράταση έως τις 6 Ιανουαρίου για την ευνοϊκή ρύθμιση αποπληρωμής χρεών σε 36 δόσεις με ελάχιστη μηνιαία καταβολή τα 10 ευρώ.

Αναμένεται μάλιστα το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ να αποφασίσει στη συνεδρίαση του την ερχόμενη Δευτέρα 9 του μηνός την καθιέρωση νέων κινήτρων για τη ρύθμιση των απλήρωτων λογαριασμών.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΗ δόσεις διακανονισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ