Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ – 5 εκατ. ευρώ ζητάει για τον Ροντρίγκες από την Γαλατασαράι - iefimerida.gr

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ – 5 εκατ. ευρώ ζητάει για τον Ροντρίγκες από την Γαλατασαράι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την Τρίτη έμεινε ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος είναι πολύ πιθανό έως το τέλος της εβδομάδας να υπογράψει στην Γαλατασαράι.

Ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει διατεθειμένος να ρίξει τις απαιτήσεις του απλά και μόνο για να ικανοποιήσει την επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Οι Τούρκοι προσφέρουν κάτι λιγότερο από 3 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που στον ΠΑΟΚ ζητούν ένα ποσό κοντά στα 5 εκατομμύρια για την παραχώρησή του.

Το θέμα της μεταγραφής χειρίζεται αποκλειστικά ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος προσπαθεί να «πιάσει» την καλύτερη δυνατή τιμή για τον ΠΑΟΚ αφού υπάρχει και ένα ποσοστό, το οποίο θα φύγει στους μάνατζερς που χειρίζονται την υπόθεση.

Το δεδομένο πάντως είναι πως ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει για την Γαλατασαράι και πως ο ΠΑΟΚ εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά, δεν θα πει όχι!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ γκαρι ροντριγκες Γαλατασαράι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ