Σύντροφος Τζορτζ Μάικλ: Δεν έγραψα εγώ ότι αυτοκτόνησε -Χάκαραν τον λογαριασμό μου - iefimerida.gr

Σύντροφος Τζορτζ Μάικλ: Δεν έγραψα εγώ ότι αυτοκτόνησε -Χάκαραν τον λογαριασμό μου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ υποστήριξε ότι έπεσε θύμα χάκερ και αλλοιώθηκε ο λογαριασμός του στο Twitter, που έλεγε ότι ο τραγουδιστής αυτοκτόνησε.

Ο Φαντί Φαουάζ τόνισε ότι κάποιος έγραψε αυτά τα tweets με το όνομά του, ωστόσο δεν ήταν ο ίδιος αυτός που το έκανε. Μάλιστα, δήλωσε «σοκαρισμένος» από το γεγονός, αλλά τόνισε ότι «δεν πρόκειται να ασχοληθεί περαιτέρω» με το συμβάν.

Υπενθυμίζεται ότι στα γραμμένα, υποτίθεται, tweets από τον Φαουάζ γράφονταν πως ο Τζορτζ Μάικλ είχε κάνει αρκετές απόπειρες αυτοκτονίας και ότι το είδωλο της ποπ «το μόνο που επιζητούσε ήταν να πεθάνει».

«Το μόνο πράγμα που ήθελε ο Τζορτζ ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει και τελικά το πέτυχε», αναφερόταν χαρακτηριστικά.

Οπως αποδεικνύεται όμως, όλο αυτό ήταν μια καλοστημένη φάρσα σε βάρος του ανθρώπου δίπλα στον οποίο έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του ο Τζορτζ Μάικλ.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζορτζ Μάικλ σύντροφος αυτοκτόνησε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ