Ο «Κροίσος» Βασίλης Ξενιάδης με τις μηδενικές δηλώσεις στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Ο «Κροίσος» Βασίλης Ξενιάδης με τις μηδενικές δηλώσεις στην Ελλάδα

Ο «Κροίσος» Βασίλης Ξενιάδης με τις μηδενικές δηλώσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δυσπιστία γύρω από το πρόσωπο του Βασίλη Ξενιάδη, ο οποίος θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΑΕΚ, μεγαλώνει καθώς από την πλευρά της ΠΑΕ διαρρέουν στοιχεία για την οικονομική του δυνατότητα, με τον επιχειρηματία να δηλώνει «καθαρός».

Ειδικότερα, ο 46χρονος επιχειρηματίας δηλώνει μηδενικά έσοδα από το 2005, ενώ ο ίδιος δηλώνει ανεπάγγελτος, σύμφωνα με το sentragoal.gr που αναφέρεται σε διαρροές από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Στην τελευταία φορολογική δήλωσή του για το οικονομικό έτος 2004 είχε εισοδήματα ύψους 67.000 ευρώ.

Από την άλλη πλευρά, όμως, ο επιχειρηματίας εμφανίζεται ενοχλημένος από αυτές τις διαρροές και υποστηρίζει πως φορολογείται στο εξωτερικό, όπου και δραστηριοποιείται, ενώ στην Ελλάδα έχει μηδενικά εισοδήματα.

Οι παλιοί παράγοντες της Ένωσης που έφεραν στο προσκήνιο την λύση του Βασίλη Ξενιάδη είναι πεποισμένοι για την οικονομική επιφάνειά του, μια και η έρευνα που πραγματοποίησαν δείχνει πως έχει καταθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων σε ελληνικές τράπεζες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ