Κοντά σε συμφωνία με την Γαλατασαράι ο Ροντρίγκες - iefimerida.gr

Κοντά σε συμφωνία με την Γαλατασαράι ο Ροντρίγκες

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oλο και πιο κοντά στη Γαλατάσαραϊ βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται μια ανάσα από οριστική συμφωνία και ο παίκτης του ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνει προσεχώς κάτοικος Κωνσταντινούπολης. Το «sporx» αναφέρει ότι ο 26χρονος ποδοσφαιριστής τα έχει βρει με τη «Γαλατά» και το μόνο που απομένει ώστε να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του είναι να απαντήσει θετικά και ο «δικέφαλος του Βορρά». Οι Τούρκοι εκτιμούν ότι είναι πολύ πιθανό να συμβεί κάτι τέτοιο και ότι θα επιτευχθεί deal με ένα ποσό κοντά στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα, η «Sabah» θεωρεί ότι οι πιθανότητες για να γίνει η μεταγραφή είναι 90%, αναφέρει ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ θα πάρει μπόνους υπογραφής 500.000 ευρώ και ότι πρόσφατα του έγινε πρόταση από τους Θεσσαλονικείς ώστε να ανανεωθεί η συνεργασία τους (είχε γραφτεί και στην Ελλάδα), αλλά την αρνήθηκε και εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατάσαραϊ. Ο Ροντρίγκες αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,2 εκατομμύριο ευρώ με την τουρκική ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ροντρίγκες ΠΑΟΚ Γαλατασαράι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ