Τα μαθήματα μαγειρικής του Jamie Oliver στον Brad Pitt - iefimerida.gr

Τα μαθήματα μαγειρικής του Jamie Oliver στον Brad Pitt

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με την Βρετανική σκανδαλοθηρική φυλλάδα “The Sun” ο Jamie Oliver έμαθε στον Βrad Pitt πώς να μαγειρεύει. Απ’ ότι λέει το άρθρο, τα ζεύγος Jolie-Pitt δεν έχει ιδέα από μαγειρική και την βγάζουν με McDonalds. Ένας φίλος τους δήλωσε: «Ούτε ο Βrad ούτε η Angelina ξέρουν να μαγειρεύουν. Το μόνο που ξέρουν είναι πώς να ρίχνουν γάλα πάνω στα δημητριακά. Δεν ξέρουν καν πώς να ανοίξουν τον φούρνο. Για φαγητό στηρίζονται στο προσωπικό τους ή πηγαίνουν σε εστιατόρια ή παραγγέλνουν φαγητό απ’ έξω. «

Ωστόσο, οι επισκέψεις στα εστιατόρια είναι πλέον δύσκολες με έξι παιδιά και την αναγκαστική κουστωδία από νταντάδες και σωματοφύλακες. Οπότε, ο καλός φίλος Jamie έμαθε στον Pitt πώς να φτιάχνει υγιεινά burgers και πίτσες. Ο Brad θα βάλει άμεσα σε εφαρμογή τη νεοαποκτηθείσα γνώση του και σκοπεύει να μαγειρέψει την Κυριακή του Πάσχα για όλη την οικογένεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ