Για πρωινό και brunch μετά το ξενύχτι: Βρήκαμε 10 μαγαζιά στην Αθήνα, από 10 ευρώ

Μετά από ένα ξέφρενο γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και έχοντας υποδεχτεί τη νέα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, συνήθεια πολλών είναι να απολαμβάνουν το πρώτο πρωινό και το brunch του 2017 σε κάποιο όμορφο μέρος της Αθήνας παρέα με αγαπημένα πρόσωπα.

Γεύσεις που ικανοποιούν όλα τα γούστα και κάθε ουρανίσκο, πιάτα σε ποικιλία και μπουφέδες με «ψαγμένες» γεύσεις, χορταστικές, είναι αυτές που θα βρείτε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το brunch στην Ελλάδα συνεχώς αναβαθμίζεται. Μια συνήθεια που ήρθε από το εξωτερικό έχει βρει πλέον την δική της εκδοχή και οι επιλογές ολοένα διευρύνονται. Έτσι λοιπόν πέρα από τις κλασικές επιλογές που έχετε να κάνετε αν πάτε για πρωινό (καφές, τσάι, σοκολάτα, χυμός, κέικ,τοστ,, βασιλόπιτα, λουκουμάδες, ψωμί με μέλι και μαρμελάδα, κρουασάν), μπορείτε να κάνετε φέτος την διαφορά και να γευτείτε ένα πλούσιο brunch με γεύσεις που έχουν τη δική τους πρωτοτυπία και πολλές φορές μας τις προτείνουν οι chefs: σαλάτα ζυμαρικών, ψητά λαχανικά, ρολό από ζυμαρικά, avocado toast, blue cheese burgers, βάφλες με κοτόπουλο, scrambled eggs με μπέικον και μανιτάρια, croque madame και croquet monsieur, bagels, pancakes με maple syrup, αυγά benedict με σολομό ή μπέικον, τάρτες με κρέμες λαχανικών, french toast με μπανάνα, chocolate chips, σιντριβάνια σοκολάτας, pancakes με μέλι, σοκολάτα και σιρόπι σφενδάμου, νεοϋρκέζικο cheesecake με μαρμελάδα βύσσινο και πολλές άλλες.

Ακολουθούν 10 από τα καλύτερα μέρη στην Αθήνα για να απολαύσετε το πρώτο πρωινό και το brunch της Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR, πατώντας εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ brunch πρωινό Πρωτοχρονιά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ