Πολωνός απείλησε να πυροδοτήσει βόμβα σε πτήση -Εγινε αναγκαστική προσγείωση στην Πράγα - iefimerida.gr

Πολωνός απείλησε να πυροδοτήσει βόμβα σε πτήση -Εγινε αναγκαστική προσγείωση στην Πράγα

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/FILIP SINGER
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας Πολωνός συνελήφθη, μετά από την αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Πράγα, καθώς απείλησε να πυροδοτήσει βόμβα.

Το Boeing 737 της Enter Air ταξίδευε από το Λας Πάλμας προς τη Βαρσοβία, όταν ο άνδρας διατύπωσε την απειλή του. Το αεροσκάφος έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Πράγα και οδηγήθηκε σε απομονωμένη περιοχή του αεροδρομίου.

Η αστυνομία της Τσεχία ερεύνησε το αεροσκάφος, αλλά στις ανακοινώσεις που έκανε ο υπουργός Εσωτερικών, Μίλαν Χοβάνετς, απέφυγε να διευκρινίσει αν βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός. Λίγο αργότερα, με ανάρτησή του στο Twitter, διαβεβαίωσε πως «δεν φαίνεται να επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια» και ότι «η κατάσταση είναι υπό έλεγχο».

Ολοι οι επιβαίνοντες, περίπου 160 συνολικά, αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος και διανυκτέρευσαν στην Πράγα, μέχρι να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος στο Boeing.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βόμβα αναγκαστική προσγείωση Πράγα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ