Αυξημένος ο τζίρος στο λιανικό εμπόριο τον Νοέμβριο - iefimerida.gr

Αυξημένος ο τζίρος στο λιανικό εμπόριο τον Νοέμβριο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίστηκε και τον Οκτώβριο η αύξηση του τζίρου στο Λιανικό Εμπόριο, σύμφωνα με τα προσωρινά και διορθωμένα, ως προς τον αριθμό εργάσιμων ημερών τυπικού μήνα ίσης χρονικής διάρκειας, στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, ενισχύθηκε κατά 1,3% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2015, ενώ έναντι του αντίστοιχου δείκτη του Σεπτεμβρίου 2016 σημείωσε οριακή βελτίωση κατά 0,1%.

Το ίδιο διάστημα, ο Γενικός Δείκτης Όγκου σημείωσε άνοδο κατά 2,4% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2015, ενώ σε σχέση με τον δείκτη του Σεπτεμβρίου 2016 ενισχύθηκε οριακά κατά 0,1%.

Σε ότι αφορά τον Εποχικά Διορθωμένο (ως προς την επίδραση εποχικών γεγονότων, π.χ. έναρξη σχολικής περιόδου, εορτές, τουριστική περίοδος κ.λπ.) Γενικό Δείκτη Κύκλου Εργασιών του Οκτωβρίου 2016, αυξήθηκε κατά 0,4% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2016.

Τέλος, ο Εποχικά Διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, τον Οκτώβριο 2016, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2016 ενισχύθηκε κατά 0,5%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λιανικό εμπόριο ΕΛΣΤΑΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ