Xίος: Ναυτικός αυτοκτόνησε μετά τον διαπληκτισμό με τη γυναίκα του - iefimerida.gr

Xίος: Ναυτικός αυτοκτόνησε μετά τον διαπληκτισμό με τη γυναίκα του

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χίου έπειτα από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο νησί με τον πρόωρο χαμό ενός 64χρονου ναυτικού.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στον Βροντάδο το μεσημέρι της Πέμπτης με πρωταγωνιστές έναν συνταξιούχο ναυτικό και την γυναίκα του.

Σύμφωνα με το politischios.gr, ο 64χρονος μόλις πριν από λίγες ημέρες είχε γυρίσει από την Αθήνα όπου βρισκόταν με τη σύζυγό του καθώς εκείνη υποβαλλόταν σε θεραπεία εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα που διεξάγουν οι αρχές, προκύπτει ότι όλα ξεκίνησαν όταν και τσακώθηκε ο ναυτικό με τη γυναίκα του. Στη συνέχεια ο ίδιος αποφάσισε να γράψει ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προχωράει σε αυτή τη πράξη, που λίγο αργότερα πραγματοποίησε δίνοντας τέλος στη ζωή του αυτοκτονώντας με κυνηγετική καραμπίνα που εικάζεται πως ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο.

Ο 64χρονος όταν εντοπίστηκε μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο που απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή για τα ακριβή αίτια μέσα από το οποίο έδωσε κατάθεση για το τραγικό συμβάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίος ναυτικός αυτοκτονία σύζυγος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ