Κώστας-Αντώνης: Με μια "θερμή αγκαλιά" έκρυψαν την ψύχρα - iefimerida.gr

Κώστας-Αντώνης: Με μια "θερμή αγκαλιά" έκρυψαν την ψύχρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία "θερμή αγκαλιά", αλλά και με μία σύντομη συζήτηση "στα όρθια", Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής επιχείρησαν να διασκεδάσουν το ψυχρό κλίμα που υπάρχει μεταξύ τους, στο τετ α τετ που είχαν στο μνημόσυνο του ιδρυτή της ΝΔ. Τα δύο ηγετικά στελέχη βρέθηκαν πριν λίγο στο ίδρυμα Καραμανλή, στη Φιλοθέη και παρέστησαν στο ετήσιο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Είχαν μία σύντομη συζήτηση τόσο για τις πολιτικές εξελίξεις για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας όσο και για την χθεσινή ανακοίνωση της ΝΔ, με την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση υποστήριξε ότι η διακυβέρνηση Καραμανλή "φόρτωσε" στη χώρα μόλις 7 δισ. δημόσιο χρέος και πως τα υπόλοιπα ήταν για την εξυπηρέτηση παλαιότερων δανείων και για την εξόφληση εξοπλιστικών προγραμμάτων που είχαν παραγγελθεί επί ΠΑΣΟΚ.

Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς θέλησαν να δείξουν ότι η προσωπική τους σχέση είναι σε καλό επίπεδο και να διασκεδάσουν φήμες περί μεταξύ τους προστριβών.

Μετά τη λήξη της τελετής ο πρώην πρωθυπουργός αποχαιρέτησε τον Αντώνη Σαμαρά και τη σύζυγό του με έναν θερμό εναγκαλισμό, αφού του ευχήθηκε για την εορτή του Πάσχα.

Στην τελετή, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας, τα μέλη του ιδρύματος Αχιλλέας Καραμανλής, Πέτρος Μολυβιάτης, Προκόπης Παυλόπουλος, οι πρώην υπουργοί των κυβερνήσεων της ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Γιαννης Βαρβιτσιώτης, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Λευτέρης Ζαγορίτης, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ