Carrefour: η κρίση χτυπάει τη βιομηχανία τροφίμων - iefimerida.gr

Carrefour: η κρίση χτυπάει τη βιομηχανία τροφίμων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει το εμπόριο στη χώρα μας αφού ακόμα και εμπορικοί κολοσσοί στο χώρο τους αρχίζουν να καταγράφουν τα σοβαρά προβλήματα της οικονομικής κρίσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γαλλικός κολοσσός Carrefour έχει αρχίσει να πληρώνει με σημαντικές καθυστερήσεις τους προμηθευτές του αφού ακόμα και ο άλλοτε κραταιός τομέας των τροφίμων στην Ελλάδα παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα καθώς παρατηρείται πτώση στον τζίρο και στην δραστηριότητα στο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Carrefour Ελλάς είναι η πέμπτη θυγατρική του ομώνυμου ομίλου σε όγκο δραστηριοτήτων παγκοσμίως. Τέλος, για να υπάρξει μια αίσθηση του τι αντιπροσωπεύει η Carrefour στην Ελλάδα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο τζίρος της ανέρχεται στο 1,5% περίπου του ΑΕΠ της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγορά εμπόριο Carrefour σούπερ μάρκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ