Τενερίφη: Πανικός σε κατάμεστη παραλία από την αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου [βίντεο] - iefimerida.gr

Τενερίφη: Πανικός σε κατάμεστη παραλία από την αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου [βίντεο]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: PoliciaLocalSC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι λουόμενοι στη δημοφιλή παραλία Λας Τερεσίτας της Τενερίφης έτρεχαν να σωθούν όταν ένα μικρό αεροπλάνο επιχείρησε αναγκαστική προσγείωση.

Τα συντρίμμια του τριθέσιου αεροσκάφους διεσπάρησαν στην αμμουδιά όταν συνετρίβη προχθές, λίγο πριν τη μία το μεσημέρι.

Μια γυναίκα και μια 14χρονη, που επέβαιναν στο αεροπλάνο, απέφυγαν τα χειρότερα με ελαφρά τραύματα, αλλά ο πιλότος τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να επέμβουν πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν.

Οι τρεις τραυματίες, γαλλικής και βελγικής υπηκοότητας, αναρρώνουν τώρα στο νοσοκομείο La Candelaria, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα La Vanguardia.

Τενερίφη: Πανικός σε κατάμεστη παραλία από την αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου [βίντεο]   | iefimerida.gr 0

Το αεροπλάνο απογειώθηκε απ’ το αεροδρόμιο Tenerife Norte με προορισμό το Μαρόκο, αλλά αντιμετώπισε τεχνικά προβλήματα κατά την πτήση. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Σάντα Κρουζ, Μανουέλ Μπερμούδεζ, ήταν «θαύμα» που δεν τραυματίστηκε κανείς απ’ τους λουόμενους στην παραλία κι απένειμε εύσημα στην ικανότητα του πιλότου, που απέτρεψε τα χειρότερα.

Η παραλία αποκλείστηκε απ’ τις αρχές μέχρις ότου απομακρυνθούν τα συντρίμμια και καθαριστεί απ’ τα καύσιμα που διέρρευσαν απ’ το αεροπλάνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τενερίφη παραλία αεροπλάνο Μαρόκο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ