Χιλιάδες νεκρά μαύρα πουλιά έπεσαν από τον ουρανό την Πρωτοχρονιά - iefimerida.gr

Χιλιάδες νεκρά μαύρα πουλιά έπεσαν από τον ουρανό την Πρωτοχρονιά

νεκρά πουλιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεύτερη χρονιά οι κάτοικοι της πόλης Μπιμπ στο Άρκανσας των ΗΠΑ είδαν χιλιάδες νεκρά πουλιά να πέφτουν από τον ουρανό το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.
Το εντυπωσιακό είναι ότι πέρσι στην ίδια πόλη είχαν πέσει την ίδια μέρα περισσότερα από 5000 νεκρά μαύρα πουλιά. Μάλιστα πέρσι οι αρχές πίστεψαν ότι τα νεκρά πουλιά είχαν τραυματιστεί θανάσιμα όταν πανικοβλήθηκαν από το δυνατό ήχο των πυροτεχνημάτων και στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν χτυπούσαν μεταξύ τους ή συγκρούονταν θανάσιμα με αυτοκίνητα, κτίρια και καλώδια. Ωστόσο φέτος όπως μεταδίδει το Associated Press, οι αρχές της πόλης προκειμένου να μην επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο, είχαν απαγορεύσει τη χρήση πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών, αλλά παρά την απαγόρευση τα νεκρά πουλιά έπεσαν και φέτος από τον ουρανό.
Μάλιστα πολλοί από τους κατοίκους της πόλης κυκλοφορούν πλέον με ομπρέλες γιατί κι πέρσι και φέτος σημειώθηκαν και τραυματισμοί από την μυστηριώδη πτώση των νεκρών πουλιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ