«Κοκκινίζει» ο Ανσαριφάρντ – Ο νέος χρόνος τον βρίσκει στον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

«Κοκκινίζει» ο Ανσαριφάρντ – Ο νέος χρόνος τον βρίσκει στον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του μεταγραφή για το 2017 είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος φαίνεται πως κερδίζει τη μάχη για την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει στις 400.000 ευρώ, όσο δηλαδή είναι και η ρήτρα αποδέσμευσής του από τον Πανιώνιο, ο Ολυμπιακός κάνει δικό του τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Ο Ιρανός επιθετικός, ο οποίος αποτελεί μια από τις πλέον ποιοτικές μονάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, φαίνεται πως απέρριψε την πρόταση του ΠΑΟΚ αφού όπως είχε δηλώσει πρόσφατα και ο πρόεδρος των Νεοσμυρνιωτών Χρήστος Δάρας, αυτές οι δύο ομάδες ήταν που είχαν καταθέσει επίσημες προτάσεις αλλά η τελική απόφαση θα ανήκε στον παίκτη.

Η προσπάθεια μάλιστα του Ολυμπιακού έγινε πιο έντονη προκειμένου να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής από τώρα, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Europa League και φαίνεται πως τελικά θα βρεθεί η λύση, ώστε να μετακομίσει στο λιμάνι ακόμη και εντός της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ