Αγρια δολοφονημένος βρέθηκε στο σπίτι του επιχειρηματίας στον Αλμυρό - iefimerida.gr

Αγρια δολοφονημένος βρέθηκε στο σπίτι του επιχειρηματίας στον Αλμυρό

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός στο διαμέρισμά του εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης 60χρονος επιχειρηματίας στον Αλμυρό Μαγνησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, o ιδιοκτήτης εταιρεία μεταλλικών κατασκευών φέρεται αρχικώς να είχε πέσει θύμα ληστείας, ωστόσο στη συνέχεια οι ληστές όπως φαίνεται προέβησαν στη δολοφονία του.

Ωστόσο, το almyros.gr σημειώνει πως το αίμα του άτυχου άνδρα δεν βρέθηκε μόνο γύρω από το άψυχο κορμί του, αλλά και στους διαδρόμους αλλά και στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γιος του θύματος ήταν ιδιαιτέρως ανήσυχος γιατί δεν πήγε όπως συνήθιζε καθημερινά στην εργασία ο πατέρα του έτσι αποφάσισε να μεταβεί στο σπίτι του προκειμένου να τον αναζητήσει όπου και εντόπισε το πτώμα του. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία η οποία μετέβη εσπευσμένα στο σημείο.

Να σημειωθεί, ότι το αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε τρακαρισμένο και παρατημένο στην άκρη του δρόμου και οι αρχές εξετάζουν αν προσπάθησαν να διαφύγουν με αυτό ο δράστης ή οι δράστες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολοφονία Αλμυρός επιχειρηματίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ