Η υπέροχη έπαυλη του 16ου αιώνα, στο Λονδίνο, όπου πέθανε μόνος ο Τζορτζ Μάικλ [εικόνες]

Ο Τζορτζ Μάικλ, ο τραγουδιστής του διάσημου Last Christmas, άφησε την τελευταία του πνοή στα 53 του χρόνια ανήμερα των Χριστουγέννων.


Ο τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός στην έπαυλη του στο Oxfordshire. Πρόκειται για μια έπαυλη, στην όχθη του Τάμεση, 1 ώρα από το Λονδίνο, για συγκλονιστική κατοικία, με κήπο και πισίνα. Οπως έχει δηλώσει ο ίδιος, η έπαυλη έχει χαμηλά ταβάνια, γιατί τον 16ο αιώνα οι άνθρωποι ήταν πιο κοντοί από σήμερα.


Στην εν λόγω κατοικία το 2010 η κάμερα της εκπομπής της Όπρα Γουίνφρεϊ είχε μπει στο εσωτερικό και ο ίδιος την είχε ξεναγήσει.
«Δεν είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο αλλά είναι το σπίτι μου» είχε αναφέρει και είχε τονίσει: «Το πιάνο μου είναι το αγαπημένο μου αντικείμενο μέσα σε όλο το σπίτι».
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε τότε και στο τζάκι του σπιτιού λέγοντας ότι είναι το αγαπημένο του δωμάτιο και ότι συνήθως κάθεται και δουλεύει.


Ο καλλιτέχνης έδειξε στην κάμερα και την βιβλιοθήκη του. «Δεν υπήρχε όταν αγοράσαμε το σπίτι, αλλά νομίζω ότι κάθε κατοικία πρέπει να έχει μια βιβλιοθήκη. Θέλω να σας πω ότι όλα τα βιβλία είναι του Σέξπηρ και του Wordsworth,τα περισσότερα είναι παλιά και τα αγοράσαμε σε μεγάλες ποσότητες. Αλλά είναι τόσο όμορφα που μου αρέσει να τα βλέπω», είχε πει.
Ο κήπος της έπαυλης βρίσκεται δίπλα σε μια όμορφη εκλησία του 10ου αιώνα.

Κανείς δημοσιογράφος δεν μπήκε ποτέ στην έπαυλη, πλην της Οπρα. Μόνο εξωτερικές λήψεις υπάρχουν, όπως αυτή η φωτογραφία που δείχνει πιθανόν μια από τις αδελφές του τραγουδιστή, σύμφωνα με την Daily Mail.

Απειρες είναι οι εικόνες από τους φαν του καλλιτέχνη να αφήνουν λουλούδια μπροστά στο σπίτι του, μετά τον θάνατό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ έπαυλη Τζορτζ Μάικλ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ