Γάτα που αγνοούνταν επέστρεψε σπίτι της μετά από 4 χρόνια - iefimerida.gr

Γάτα που αγνοούνταν επέστρεψε σπίτι της μετά από 4 χρόνια

γάτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο πήραν τα μέλη της οικογένειας Γουόρθ στην Βρετανία αφού ύστερα από 4 χρόνια βρήκαν ξανά την αγαπημένη τους γάτα που είχε εξαφανιστεί το 2007.

Η γάτα που ονομάζεται Γουίλοου και είναι κατάμαυρη, είχε εξαφανιστεί το 2007 όταν ήταν 7 χρονών την ώρα που είχε βγει από το σπίτι της στο Πρινστάουν του Ντέβον. Πριν από έξι μήνες μια οικογένεια στο Πλίμουθ που απέχει 20 μίλια από το Ντέβον βρήκε την περιπλανώμενη γάτα, την περιμάζεψε στο σπίτι της και πριν δύο εβδομάδες όταν άδειασε θέση σε ένα κέντρο περίθαλψης αδέσποτων ζώων την παρέδωσαν στις αρχές. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Guardian, εκεί οι κτηνίατροι βρήκαν το ενσωματωμένο μικροτσίπ που έφερε το ζώο και ανακάλυψαν πως η Γουίλοου άνηκε στην οικογένεια Γουόρθ.
Κανένας δεν ξέρει πως το τετράποδο κατάφερε να διασχίσει τα 20 μίλια από το Πρινστάουν μέχρι το Πλίμουθ γιατί η περιοχή είναι γεμάτη αχανείς βάλτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ