Διυπουργική σύσκεψη για τον τουρισμό

Ο τουρισμός θα βρεθεί στο επίκεντρο νέας διυπουργικής σύσκεψης που προγραμματίζεται για το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθεί υπό τον πρωθυπουργό στο γραφείο του στη Βουλή, ενόψει της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου.

Στη σύσκεψη θα μετέχουν οι υπουργοί Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, Επικρατείας Χάρης Παμπούκης, Υποδομών Δημήτρης Ρέππας, Περιφερειακής Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη και βεβαίως Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Ο τελευταίος αναμένεται να 'κλέψει την παράσταση', καθώς άρτι αφιχθείς από την Ουάσινγκτον θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τα αποτελέσματα της εαρινής Συνόδου Κορυφής του ΔΝΤ. Εκτός συζήτησης δεν θα μείνει ασφαλώς η 'αναδιάρθρωση', σενάρια για την οποία συνεχώς επανέρχονται στο προσκήνιο, παρά τις διαψεύσεις στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια, ο Χάρης Παμπούκης θα παρουσιάσει κατά πληροφορίες τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ελληνικό Α.Ε.», πιθανώς δε και το θεσμικό πλαίσιο της επένδυσης στο Ελληνικό, που αμέσως μετά θα τεθεί σε διαβούλευση για έναν μήνα, προκειμένου να πάρει το δρόμο του για τη Βουλή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ