Πανάκριβο διαζύγιο ΠΑΟΚ με Τζαβέλλα – Αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Πανάκριβο διαζύγιο ΠΑΟΚ με Τζαβέλλα – Αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η υπόθεση του Γιώργου Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός, επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας, την ώρα που οι εκπρόσωποί του παλεύουν με τους νομικούς του συλλόγου για την καλύτερη δυνατή λύση.

Η άδεια του Τζαβέλλα ολοκληρώθηκε και πλέον ενσωματώθηκε στην υπόλοιπη αποστολή ακολουθώντας τις προπονήσεις της ομάδας. Βέβαια, ο 28χρονος παίκτης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αφού καμία από τις δύο πλευρές δεν ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα όσον αφορά τους κανόνες που ορίζει η συνεργασία τους.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους εκπροσώπους του παίκτη, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή. Το διαζύγιο μόνο φθηνό δεν θα είναι για τον ΠΑΟΚ αφού ο παίκτης είχε ανανεώσει πρόσφατα και αξιώνει συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή θα εισέπραττε αν εξαντλούσε το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο.

Μια ακόμη κίνηση πάντως, η οποία μπορεί να γίνει από την πλευρά του ΠΑΟΚ είναι να βρει ομάδα προκειμένου να παραχωρήσει δανεικό τον παίκτη, όμως σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει η συμφωνία και του ποδοσφαιριστή.

Καραδοκεί ο Παναθηναϊκός

Μια από τις ομάδες που επιθυμεί να αποκτήσει τον Τζαβέλλα είναι ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι θέλουν να αποκτήσουν τον διεθνή παίκτη αλλά αυτό θα συμβεί μόνο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Φέρεται μάλιστα να είναι ενήμερος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του για το που θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Τζαβέλλας ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ