Χορωδία στη Σουηδία έψαλε τα κάλαντα των Χριστουγέννων όπως μία... κατσίκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Χορωδία στη Σουηδία έψαλε τα κάλαντα των Χριστουγέννων όπως μία... κατσίκα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να χαρίσει χαμόγελα και γέλιο επιχείρησε μία χορωδία στη Σουηδία, όταν έψαλε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα με την γλώσσα της... κατσίκας.

«Ηταν πολύ απελευθερωτικό! Οι χορωδίες συχνά είναι πολύ σοβαρές και έτσι ήταν πολύ ωραίο που κάναμε κάτι διασκεδαστικό» δήλωσε η Ντανιέλα Γουέστμαρκ, που τραγουδούσε στη χορωδία.

Η συναυλία οργανώθηκε από την φιλανθρωπική οργάνωση «ActionAid», και σχεδιάστηκε ώστε να αναδείξει τον σημαντικό ρόλο που παίζουν οι κατσίκες στο να βοηθούν τις γυναίκες να είναι αυτάρκεις σε κοινωνίες που μαστίζονται από τη φτώχεια. Η οργάνωση επισημαίνει πως τα ζώα δεν παρέχουν μόνο τροφή υπό τη μορφή του γάλατος, αλλά μπορούν επίσης να πουληθούν για να κερδίσουν χρήματα ώστε να αγοράσουν σπόρους και να πληρώσουν τα δίδακτρα των παιδιών τους.

Πάντως, το αποτέλεσμα από τα κάλαντα με τους ήχους... κατσίκας, δεν ήταν και τόσο πετυχημένο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χορώδια Σουηδία κάλαντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ