Πέθανε η Κάρι Φίσερ -Η «πριγκίπισσα Λέια» από το Star Wars [εικόνες] - iefimerida.gr

Πέθανε η Κάρι Φίσερ -Η «πριγκίπισσα Λέια» από το Star Wars [εικόνες]

Φωτογραφία: AP/ Andy Kropa
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κάρι Φίσερ έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μετά από το καρδιακό επεισόδιο που έπαθε το Σάββατο, σε πτήση από το Λονδίνο προς το Λος Αντζελες.

Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή από τον ρόλο της ως «πριγκίπισσα Λέια» στο Star Wars άφησε την τελευταία της πνοή στα 60 της χρόνια. «Με βαθιά λύπη η Μπίλι Λουρντ επιβεβαιώνει ότι η αγαπημένη της μητέρα Κάρι Φίσερ απεβίωσε στις 08:55 σήμερα το πρωί», ανέφερε η ανακοίνωση του εκπροσώπου της οικογένειας, εκ μέρους της κόρης της Φίσερ. «Την αγαπούσε ο κόσμος και θα μας λείψει. Ολη η οικογένειά μας σας ευχαριστεί για τις σκέψεις και τις προσευχές σας», ανέφερε ακόμη.

Η Φίσερ υπέστη καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια πτήσης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Λος Αντζελες μετά από την προσγείωση, όπου και πέθανε.

Η ηθοποιός και συγγραφέας ήταν το τελευταίο διάστημα σε περιοδεία για να προωθήσει το τελευταίο βιβλίο της, το «The Princess Diarist», βασισμένο στο ημερολόγιο που κρατούσε στα 19 της, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Star Wars.

Αυτό περιελάμβανε και μία αποκάλυψη, το γεγονός ότι είχε μία σύντομη σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, Χάρισον Φορντ, ο οποίος ήταν 14 χρόνια μεγαλύτερός της και παντρεμένος με παιδιά εκείνη την εποχή.

Η Φίσερ επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη παίζοντας ξανά την πριγκίπισσα Λέια στο «Star Wars: The Force Awakens» το 2015 και το «Star Wars: Episode VIII».

Πέθανε η Κάρι Φίσερ -Η «πριγκίπισσα Λέια» από το Star Wars [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Πέθανε η Κάρι Φίσερ -Η «πριγκίπισσα Λέια» από το Star Wars [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Πέθανε η Κάρι Φίσερ -Η «πριγκίπισσα Λέια» από το Star Wars [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Πέθανε η Κάρι Φίσερ -Η «πριγκίπισσα Λέια» από το Star Wars [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Πέθανε η Κάρι Φίσερ -Η «πριγκίπισσα Λέια» από το Star Wars [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Πέθανε η Κάρι Φίσερ -Η «πριγκίπισσα Λέια» από το Star Wars [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρι φισερ star wars πριγκίπισσα Λέια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ