Το Ποτάμι για επιστολή Τσακαλώτου: Μετάνοια και μνημείο κυβερνητικής διγλωσσίας - iefimerida.gr

Το Ποτάμι για επιστολή Τσακαλώτου: Μετάνοια και μνημείο κυβερνητικής διγλωσσίας

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Επιστολή μετάνοιας και μνημείο κυβερνητικής διγλωσσίας» χαρακτηρίζει Το Ποτάμι την επιστολή Τσακαλώτου προς τους Θεσμούς.

Παράλληλα σημειώνει ότι ο υπουργός «αναλαμβάνει τη δέσμευση για ενεργοποίηση του κόφτη στις συντάξεις σε περίπτωση που οι δημοσιονομικοί στόχοι για το 2016 δεν επιβεβαιωθούν» και τονίζοντας ότι «ο στόχος για πλεόνασμα 3.5% παραμένει για το 2018, γεγονός που σημαίνει ότι η διαμάχη ΔΝΤ-ευρωπαίων λήγει εις βάρος μας αφού για να καλυφθεί ο στόχος το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστεί ενεργοποίηση του κόφτη»

«Δεν περιμέναμε τίποτα διαφορετικό. Οι πολίτες έχουν μάθει πλέον ότι ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί του χρησιμοποιούν βαρύγδουπες εκφράσεις για εσωτερική κατανάλωση την ίδια στιγμή που αναλαμβάνουν νέες δεσμεύσεις», καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ