Αρειος Πάγος: Αρχές Ιανουαρίου θα συζητηθούν οι αναιρέσεις των 8 Τούρκων στρατιωτικών - iefimerida.gr

Αρειος Πάγος: Αρχές Ιανουαρίου θα συζητηθούν οι αναιρέσεις των 8 Τούρκων στρατιωτικών

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενώπιον του ποινικού τμήματος του Αρείου Πάγου θα βρεθούν στις 10-11-13 Ιανουαρίου οι 8 Τούρκοι που κατηγορούνται για την συμμετοχή τους στην απόπειρα πραξικοπήματος του Ερντογάν στην Τουρκία.

Οι οκτώ Tούρκοι έφτασαν στη χώρα μας μία ημέρα μετά την απόπειρα του πραξικοπήματος με ελικόπτερο και προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη ζητώντας άσυλο. Πριν από λίγες εβδομάδες τα Συμβούλια Εφετών εξέφρασαν διαφορετική άποψη για την τύχη τους αφού για πέντε από αυτούς έκριναν ότι δεν πρέπει να εκδοθούν ενώ για 3 έκαναν οι δικαστές δεκτό το αίτημα της Τουρκίας για την έκδοση τους. Εν συνεχεία οι υποθέσεις οδηγήθηκαν στον Αρειο Πάγο με τους συνηγόρους των 8 Τούρκων να ζητούν την εκδίκαση όλων των υποθέσεων προκειμένου να υπάρξει «ορθή ανάδειξη» της αποδεικτικής διαδικασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ