Βερολίνο: Πήγαν να κάψουν άστεγο και γελούσαν -Παραδόθηκαν στην Αστυνομία οι 7 νεαροί [βίντεο] - iefimerida.gr

Βερολίνο: Πήγαν να κάψουν άστεγο και γελούσαν -Παραδόθηκαν στην Αστυνομία οι 7 νεαροί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επτά νεαροί, από 15 ως 21 ετών βρήκαν «αστείο» να προσπαθήσουν να κάψουν ζωντανό έναν άστεγο στο Βερολίνο.

Εβαλαν φωτιά στα ρούχα του 37χρονου άστεγου, που κοιμόταν σε παγκάκι στον σταθμό του μετρό αλλά ευτυχώς, ο άνθρωπος – που βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης – σώθηκε από τους περαστικούς που έσβησαν την φωτιά.

Οι πιτσιρικάδες, προφανώς περήφανοι για το «κατόρθωμά» τους, «συνελήφθησαν» από τις κάμερες ασφαλείας του μετρό στον σταθμό Schönleinstraße του Βερολίνου, να γελούν με αναισθησία, προκαλώντας οργή.

Η αστυνομία, έδωσε από χθες τις φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα όπως και το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα. Οπως ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία, οι έξι νεαροί παραδόθηκαν μόνοι τους, ενώ ο έβδομος συνελήφθη μετά από επιχείρηση. Οπως υποστηρίζει η αστυνομία, οι φερόμενοι δράστες αναγνωρίστηκαν ως πρόσφυγες από τη Συρία και την Λιβύη.

Αντιμετωπίζουν κατηγορίες για «απόπειρα δολοφονίας». Ως επικεφαλής της συμμορίας των νεαρών φέρεται να είναι ο μεγαλύτερος όλων, ο 21χρονος, σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, που μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό RBB.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άστεγος φωτιά νεαροί παραδόθηκαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ