Από τον Ολυμπιακό χτυπά την πόρτα της Γιουβέντους – Οι πιθανότητες του Ζαρντίμ - iefimerida.gr

Από τον Ολυμπιακό χτυπά την πόρτα της Γιουβέντους – Οι πιθανότητες του Ζαρντίμ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σοβαρά προβλήματα στις σχέσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τη διοίκηση της Γιουβέντους κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Gazzetta dello Sport φέρνοντας μάλιστα στο προσκήνιο και δύο πιθανούς αντικατάστατες του.

Πρόβλημα από το πουθενά εμφανίστηκε στη Γιουβέντους. Το σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας «Gazzetta dello Sport» αναφέρει πως στην «Μεγάλη Κυρία» έχει ξεσπάσει κρίση, λίγες ημέρες μετά την ήττα στο Σούπερ Καπ από τη Μίλαν.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως Αλέγκρι και διοικούντες την Γιουβέντους τα «έσπασαν» για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ενώ τεταμένες είναι οι σχέσεις του Ιταλού προπονητή με τους Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα και Κουαδράδο.

Ως βασικοί υποψήφιοι για τη θέση του εμφανίζονται οι Πάουλο Σόουζα και Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον πρώτο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο όμως τον Πορτογάλο πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού να παίζει αρκετά δυνατά αφού το έργο του στη Μονακό δεν έχει περάσει απαρατήρητο.

Από τον Ολυμπιακό χτυπά την πόρτα της Γιουβέντους – Οι πιθανότητες του Ζαρντίμ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ