«Εισιτήρια σε αναμονή» για το παιδικό θέατρο της Ξένιας Καλογεροπούλου - iefimerida.gr

«Εισιτήρια σε αναμονή» για το παιδικό θέατρο της Ξένιας Καλογεροπούλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εισιτήρια σε αναμονή», όπως ακριβώς γίνεται και με τον «Καφέ σε αναμονή». Προπληρώνουμε για κάτι που θα το απολαύσει ένας συνάνθρωπος μας.

Αυτά τα Χριστούγεννα, κάθε θεατής μπορεί να προσφέρει τη δυνατότητα σ’ ένα παιδί που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα, να παρακολουθήσει μια παιδική παράσταση του θεάτρου Πόρτα, καλύπτοντας το κόστος του εισιτηρίου του, το οποίο διατίθεται σε ειδική μειωμένη τιμή των 6 ευρώ.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που ..περιμένουν, κατακτούν ολοένα και περισσότερες χώρες του κόσμου ως μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, που στερούνται βασικών αγαθών.

Κατά τον ίδιο τρόπο, κάθε θεατής μπορεί να προσφέρει τη δυνατότητα σ’ ένα παιδί, χωρίς καν να το γνωρίζει, να παρακολουθήσει μια παιδική παράσταση καλύπτοντας το κόστος του εισιτηρίου του.

Το εισιτήριο, κόβεται, τοποθετείται σε ξεχωριστό κουτί και προσφέρεται στο μικρό θεατή που θα το αναζητήσει.

Η δράση αφορά στη νέα παράσταση του ΠΟΡΤΑ με τίτλο «Ένας Δράκος… Μα ποιος Δράκος;», μια διασκευή του Δράκου του Γιεβγκένι Σβάρτς από την Ξένια Καλογεροπούλου και το Θωμά Μοσχόπουλο και απευθύνεται σε παιδιά από 6 ετών.

Η ιστορία
Σε μια καστροπολιτεία κάπου μακριά, ένας Δράκος είχε εγκατασταθεί μόνιμα εδώ και χρόνια. Ήταν χωρίς αμφιβολία αυτός που όριζε τις τύχες όλων των κατοίκων της. Ο αδιαμφισβήτητος αφέντης της. Και σιγά σιγά οι άνθρωποι της πολιτείας τον συνήθισαν. Δεν τους τρόμαζε όπως στην αρχή.

Άλλωστε δεν απαιτούσε και πολλά…μόνο κάθε τόσο να τρώει μια κοπέλα που οι κάτοικοι του πρόσφεραν σε αντάλλαγμα για την ασφάλεια και την προστασία που τους παρείχε από τα υπόλοιπα δεινά που μπορεί να τους απειλούσαν.

Τώρα, είναι η σειρά της Έλσας, της κόρης του Καρλομάγνου η οποία νιώθει σχεδόν περήφανη που θα θυσιαστεί για το καλό των συμπολιτών της. Την παραμονή όμως της θυσίας της, φτάνει στην πόλη ο γενναίος ιππότης Λανσελότος.

«Εισιτήρια σε αναμονή» για το παιδικό θέατρο της Ξένιας Καλογεροπούλου  | iefimerida.gr 0

Με τους: Παντελή Βασιλόπουλο, Ελένη Βλάχου, Μάνο Γαλανή, Τάσο Δημητρόπουλο, Τιμόθεο Θάνο, Μιχάλη Μιχαλακίδη, Ειρήνη Μπούνταλη, Σωκράτη Πατσίκα

Μέρες και ώρες παραστάσεων:
Σάββατο στις 17:00 (Από 7/1) & Κυριακή στις 11:00

Εορταστική περίοδος:
Δευτέρα 26/12
11:00
Τρίτη 27/12
15:00
Παρασκευή 30/12
15:00
Παρασκευή 6/1
15:00
Σάββατο 7/1
17:00
Κυριακή 8/1
11:00

Διάρκεια: 90 λεπτά (με διάλειμμα)
Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 10, Ανέργων 8, Ομαδικό 8, Σε αναμονή 6 ευρώ

θέατρο Πόρτα, Μεσογείων 59, Αθήνα τηλ.: 210 77 11 333

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ