Αρβανιτάκη, Μαραβέγιας αφηγούνται παραμύθια για τα παιδιά της Κιβωτού [πρόγραμμα] - iefimerida.gr

Αρβανιτάκη, Μαραβέγιας αφηγούνται παραμύθια για τα παιδιά της Κιβωτού [πρόγραμμα]

φωτογραφία: pixabay.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγουδιστές, τραγουδοποιοί και ηθοποιοί διαβάζουν παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες σε μικρά και μεγάλα παιδιά.

Μερικές φορές, τραγουδούν κιόλας με σκοπό να περάσουν όλοι καλά αλλά και να μαζέψουν χρήματα και δώρα για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Κάθε μεσημέρι 12:00 με 13:00 ακούμε διαφορετικά παραμύθια ελληνικής και ξένης παράδοσης και προσφέρουμε σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Τρίτη 27/12
Ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης θα μας διαβάσει την αγαπημένη του ιστορία και θα πει μαζί μας και τα κάλαντα!

Τετάρτη 28/12
Ο τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας ανεβαίνει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ για να μας διαβάσει το αγαπημένο του παραμύθι. Μαζί του θα τραγουδήσουμε αγαπημένες χριστουγεννιάτικες -και όχι μόνο- μελωδίες!

Πέμπτη 29/12
Η σπουδαία ερμηνεύτρια Ελευθερία Αρβανιτάκη θα είναι κοντά μας για να μοιραστεί με όλους εσάς την αγαπημένη της χριστουγεννιάτικη ιστορία αλλά και αγαπημένα μας τραγούδια!

Παρασκευή 30/12
Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος μοιράζεται μαζί μας την αγαπημένη του ιστορία ενώ ο Θέμης Καραμουρατίδης την ντύνει μουσικά στο πιάνο!

Αρβανιτάκη, Μαραβέγιας αφηγούνται παραμύθια για τα παιδιά της Κιβωτού [πρόγραμμα]  | iefimerida.gr 0

Κάθε γονιός που έρχεται στις εκδηλώσεις αγοράζει εισιτήριο των 5 ευρώ που διατίθεται απευθείας στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Κάθε παιδί που μπαίνει στο χώρο των εκδηλώσεων δεν πληρώνει είσοδο, αλλά φέρνει ένα δώρο για τα παιδιά της «Κιβωτού». Ένα δώρο χωρίς συγκεκριμένη περιγραφή ή οικονομική αξία, που ωστόσο πιστεύει ότι θα κάνει ένα άλλο παιδί χαρούμενο.

ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιανός Κιβωτός Χριστούγεννα παραμύθια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ