Ο Τζορτζ Μάικλ άγαλμα σε φάτνη -Από Ιταλό τεχνίτη [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Τζορτζ Μάικλ άγαλμα σε φάτνη -Από Ιταλό τεχνίτη [εικόνα]

Φωτογραφία: ansa
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχασε τον χρόνο του από ότι φαίνεται ένας τεχνίτης από την Νάπολη μια και με το άκουσμα της είδησης για το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ έφτιαξε ένα αγαλματίδιο με τη μορφή του διάσημου τραγουδιστή.

«Μόλις διάβασα την είδηση ξεκίνησα αμέσως να δουλεύω για να κατασκευάσω το αγαλματίδιο του Τζορτζ Μάικλ. Νομίζω ότι δεν έχω φτιάξει κανένα άλλο τόσο γρήγορα. Είναι τριάντα εκατοστά και έχει το χαρακτηριστικό του στιλ. Είναι ένας τρόπος για να τον ευχαριστήσω για τις συγκινήσεις που μας χάρισε», δήλωσε ο τεχνίτης, ο οποίος τοποθέτησε ένα μήνυμα στα ιταλικά στη βάση του αγάλματος που γράφει: «Γεια σου Τζορτζ».

Το αγαλματίδιο που έχει ύψους 30 εκατοστών απεικονίζει τον Τζορτζ Μάικλ να φορά ένα δερμάτινο μπουφάν, γυαλιά ηλίου και να κρατά στα χέρια του μια κιθάρα θα τοποθετηθεί στη φάτνη του τεχνίτη μαζί με άλλους διάσημους καλλιτέχνες και μουσικούς.

Ο Τζορτζ Μάικλ άγαλμα σε φάτνη -Από Ιταλό τεχνίτη [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζορτζ Μάικλ αγαλματίδιο Νάπολη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ