Ο Τζορτζ Μάικλ τα ξαναβρήκε με τον έρωτα της ζωής του λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τζορτζ Μάικλ τα ξαναβρήκε με τον έρωτα της ζωής του λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει [εικόνες]

Φωτογραφία: PA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει, ο Μάικλ Τζορτζ τα ξαναβρήκε με τον Κένι Γκος, τον άνθρωπο που έχει χαρακτηριστεί ως ο έρωτας της ζωής του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου (Daily Mail, The Sun) η επανασύνδεση των δύο μόλις μερικές εβδομάδες νωρίτερα. Ο Κένι Γκος – Τεξανός επιχειρηματίας έργων τέχνης – επικοινώνησε με τον τραγουδιστή μετά από χρόνια και τον ενθάρρυνε να συνεχίσει το τραγούδι.

Μάλιστα, φίλοι των δύο υποστηρίζουν ότι σκέφτονταν να είναι και πάλι ζευγάρι αλλά τους πρόλαβε ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ από καρδιά το βράδυ των Χριστουγέννων.

Ο Τζορτζ Μάικλ τα ξαναβρήκε με τον έρωτα της ζωής του λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την Sun φίλος των δύο δήλωνε μερικές εβδομάδες νωρίτερα: «Ο Τζορτζ και ο Κένι, περνούν και πάλι χρόνο μαζί και είναι μια πολύ ενθουσιώδης στιγμή για όλους εμάς που είχαμε στεναχωρηθεί τόσο τα τελευταία χρόνια». Πρόσθεσε μάλιστα: «Υπήρχαν κάποιες πραγματικά σκοτεινές περίοδοι για τον Τζορτζ, ειδικά κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους. Όταν ήταν μαζί του, πάντα υπήρχε κάτι που τον κρατούσε καλά. Δεν ήταν ποτέ εύκολο, αλλά ο Κένι είναι η αγάπη της ζωής του και είναι πολύ καλό για εκείνον. Οπότε είναι πολύ καλά νέα».

Ο Τζορτζ Μάικλ τα ξαναβρήκε με τον έρωτα της ζωής του λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οι δύο άντρες είχαν παθιασμένη σχέση επί 13 χρόνια από το 1998 και ανακοίνωσαν ότι χώρισαν το 2011, αν και φήμες ανέφεραν ότι ζούσαν χωριστά δύο χρόνια νωρίτερα.

Ο Γκος, συνέχισε να υποστηρίζει τον Μάικλ παρά ταύτα: Τον συνόδευσε σε ένα δικαστήριο το 2010 και πέταξαν μαζί το 2011 για την Αυστρία όπου ο Τζορτζ Μάικλ νοσηλεύτηκε όταν προσβλήθηκε από πνευμονία.

Ωστόσο, ο χωρισμός του φέρεται να στοίχισε στον τραγουδιστή ο οποίος στη συνέχεια βυθίστηκε σε κατάθλιψη και στις καταχρήσεις.

Ο Τζορτζ Μάικλ τα ξαναβρήκε με τον έρωτα της ζωής του λίγες εβδομάδες πριν πεθάνει [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ