Ηλεία: Επεισόδιο με πυροβολισμούς ανάμεσα σε κυνηγούς και κτηματίες - iefimerida.gr

Ηλεία: Επεισόδιο με πυροβολισμούς ανάμεσα σε κυνηγούς και κτηματίες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στο χωριό Αμπελώνας του δήμου Πύργου, το απόγευμα της Παρασκευής.

Μια προσωπική διαμάχη λίγο έλειψε να οδηγήσει σε δύσκολες καταστάσεις. Οι ιδιοκτήτες αγροκτήματος διαπληκτίστηκαν με κυνηγούς επειδή οι τελευταίοι βρέθηκαν μέσα στο χώρο των πρώτων. Αλλά και οι πυροβολισμοί που έπεφταν μαζί με τα φυσίγγια που κατέληγαν στο έδαφος, φαίνεται πως ενόχλησαν τους ιδιοκτήτες, που έκαναν παρατήρηση στους κυνηγούς. Οι τελευταίοι - σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Αστυνομία αργότερα - απάντησαν με απειλές αλλά και πυροβολισμούς στον αέρα. Οι ιδιοκτήτες του κτήματος μετά το περιστατικό κατέφυγαν στην Αστυνομία όπου υπέβαλαν μηνύσεις σε βάρος των δύο κυνηγών.

Συγκεκριμένα ένας 23χρονος μαζί με έναν αγνώστων λοιπόν στοιχείων φίλο του βρέθηκαν μέσα στην ιδιοκτησία ενός 85χρονου. Μετά την αρχική παρατήρηση η μια κουβέντα έφερε την άλλη, στο χώρο έφτασε και ο 45χρονος γιος του ιδιοκτήτη και το κλίμα οξύνθηκε επικίνδυνα. Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου όπου δόθηκε η συνέχεια σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για άσκοπους πυροβολισμούς, απειλή και εξύβριση κατά συναυτουργία.

Πηγή: ilialive.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηλεία κυνηγοί κτηματίας πυροβολισμοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ