Καπέλο Fedora, πλατύγυρο, σκούφος ή μπερέ -Διαλέγουμε το πιο στιλάτο κομμάτι - iefimerida.gr

Καπέλο Fedora, πλατύγυρο, σκούφος ή μπερέ -Διαλέγουμε το πιο στιλάτο κομμάτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μετάβαση από το καλοκαίρι στο χειμώνα φέρνει πάντοτε -και λογικά βέβαια- μαζί της αλλαγές στην γκαρνταρόμπα είτε αυτές έχουν να κάνουν με την αγορά νέων προϊόντων είτε με την επαναφορά στο προσκήνιο εκείνων που φυλάχτηκαν κάπου στην αποθήκη σας.

Υπάρχει πάντοτε, όμως, η ανάγκη να παραμείνετε κομψές στις εμφανίσεις σας. Για το λόγο αυτό βγαίνετε βόλτα, χαζεύετε βιτρίνες, ξεφυλλίζετε περιοδικά και προσπαθείτε να ανακαλύψετε τις νέες τάσεις, που θα σας κρατήσουν updated.

Κάνοντας έναν απολογισμό παρατηρείτε πως ένα από τα πιο hot αξεσουάρ της χειμερινής περιόδου είναι το καπέλο. Λιγότερο συνηθισμένο για τα δεδομένα της Ελλάδας, μα εξαιρετικά αγαπητό στις fashionistas και στο εξωτερικό, όπως στη Γαλλία ή την Ρωσία. Αγαπητό γιατί αυτό και μόνο μπορεί να αναβαθμίσει ένα ολόκληρο σύνολο ή χάρη στο λειτουργικό του χαρακτήρα, αφού χαρίζει ζεστασιά τις ημέρες που οι θερμοκρασίες πέφτουν πολύ χαμηλά.

Παρότι θα σας έχουν δημιουργηθεί αμφιβολίες για το κατά πόσο θα μπορούσατε να το φορέσετε και να νιώθετε άνετα, δίχως να προκαλέσετε αρνητικά σχόλια, ίσως έχετε μπει έστω και μία φορά στον πειρασμό να βρεθείτε σε κάποιο κατάστημα και να δοκιμάσετε ένα από τα δεκάδες σχέδια. Γιατί, αν το σκεφτείτε καλά, οι επιλογές στην αγορά ποικίλουν. Δεν μιλάμε για το ανδρικό baseball cap, αλλά για καπέλα όπως το πλατύγυρο ή τον σκούφο με φούντα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καπέλο σκούφος αξεσουάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ