Ο Ξενιάδης, ο Ψωμιάδης, ο «ρουμπίνιας» Σαλιαρέλης και το τρόπαιο ΑΕΚ - iefimerida.gr

Ο Ξενιάδης, ο Ψωμιάδης, ο «ρουμπίνιας» Σαλιαρέλης και το τρόπαιο ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μεγάλη επιφυλακτικότητα αντιμετωπίζουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ το ενδιαφέρον του Βασίλη Ξενιάδη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας.

Από την μία το παρελθόν του υποψήφιου επενδυτή σχετικά με τις προσπάθειες εμπλοκής του στα διοικητικά των Αίαντα Σαλαμίνας, Ηρακλή και Αγροτικού Αστέρα και από την άλλη η αδυναμία εξακρίβωσης των οικονομικών δυνατοτήτων του προκαλεί ερωτηματικά στη διοίκηση της Ένωσης.

Άλλωστε οι φήμες σχετικά με τις προθέσεις του Βασίλη Ξενιάδη δίνουν και παίρνουν και μάλιστα κάνουν λόγο για εμπλοκή του Μάκη Ψωμιάδη πίσω από την πρότασή του. Όπως αναφέρει το «Έθνος», ο Βασίλης Ξενιάδης διατηρεί άριστες σχέσεις με τον παλιό πρόεδρο του Ολυμπιακού, Αργύρη Σαλιαρέλη, τον επονομαζόμενο και ως «ρουμπίνια», με τον οποίο πίνει συχνά καφέ στο Μικρολίμανο, κάτι που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερες αμφιβολίες για τις πραγματικές προθέσεις του 46χρονου επιχειρηματία.

Πάντως ο Βασίλης Ξενιάδης εμφανίζεται έτοιμος να καταβάλει 2,5 εκ. ευρώ έως την Πέμπτη για να πληρώσει ένα μέρος από τα χρέη της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ και να πάρει το 20% των μετοχών, ενώ στη συνεχεία θα δώσει άλλα 7,5 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον έλεγχο της ΑΕΚ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ κρατάει στάση αναμονής και περιμένει αν ο Έλληνας επιχειρηματίας θα καταβάλει τα 2,5 εκ. ευρώ προκειμένου να ξεκινήσει η μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ