Το Μαρόκο είχε προειδοποιήσει τη Γερμανία δύο φορές για τον μακελάρη [επιστολή] - iefimerida.gr

Το Μαρόκο είχε προειδοποιήσει τη Γερμανία δύο φορές για τον μακελάρη [επιστολή]

Φωτογραφία: Militant video via AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γερμανικές αρχές είχαν προειδοποιηθεί δύο φορές από το Μαρόκο για τον εξτρεμιστή μακελάρη που σκότωσε 12 ανθρώπους στο Βερολίνο αλλά προφανώς αγνόησαν (;) τις συστάσεις του.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το Μαρόκο. Οπως προκύπτει από σχετική επιστολή η αντιτρομοκρατική υπηρεσία του Μαρόκου είχε προειδοποιήσει και μάλιστα όχι μία αλλά δύο φορές εντός του 2016 τις γερμανικές αρχές για τον Τυνήσιο τρομοκράτη.

Σύμφωνα με την ηγεσία της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Μαρόκου, στις 19 Σεπτεμβρίου και στις 11 Οκτωβρίου είχε αποσταλεί προς τις γερμανικές αρχές αναλυτική έκθεση και γραπτή προειδοποίηση για τις δράσεις του Τυνήσιου Ανίς Αμρί με την ένδειξη «εμπιστευτικό».

Μάλιστα, επεσήμαιναν πως πρόκειται για έναν εξτρεμιστή με διασυνδέσεις με το ISIS ο οποίος είναι ικανός να προβεί σε ακραίες τρομοκρατικές πράξεις.

Δείτε το σημερινή επιστολή των αρχών του Μαρόκου προς τις αρχές της Γερμανίας:

Το Μαρόκο είχε προειδοποιήσει τη Γερμανία δύο φορές για τον μακελάρη [επιστολή] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ